Be užstatoPaskolos be užstato

Kai reikia pasiskolinti greitai, pasirinkę paskolą be užstato neapsigausite. Užstatas (turto įkeitimas) yra ilgas procesas. Jis garantuoja didesnę paskolos sumą ir mažesnę palūkanų normą. Bet palikti užstatą – ne vieną darbo dieną užimantis procesas, reikalaujantis ir papildomų išlaidų. O paskolos be užstato – reikalauja tik tinkamos paraiškos pateikimo, tad pavedimas gali būti atliekamas dar tą pačią darbo dieną. Kartais – per 15 minučių. Pasiskolinti be užstato galima iki 20 000 eurų.

FinBee

BVKMN: nuo 15%
Palūkanos: nuo 7%
Kredito suma: 300 – 25 000 EUR
Laikotarpis: 12 – 84 mėn.

Fjord bankas

BVKMN: nuo 7.4%
Palūkanos: nuo 2.7%
Kredito suma: 1 000 – 20 000 EUR
Laikotarpis: 12 – 84 mėn.

mokilizingas

BVKMN: nuo 14.9%
Palūkanos: nuo 4.9%
Kredito suma: 300 – 15 000 EUR
Laikotarpis: 6 – 72 mėn.

Manopaskola

BVKMN: nuo 9.93%
Palūkanos: nuo 9%
Kredito suma: 500 – 25 000 EUR
Laikotarpis: 3 – 84 mėn.

Paskolu klubas

BVKMN: nuo 10%
Palūkanos: nuo 5%
Kredito suma: 100 – 30 000 EUR
Laikotarpis: 1 – 120 mėn.

smspinigai

BVKMN: nuo 21.99%
Palūkanos: nuo 3.67%
Kredito suma: 100 – 5 000 EUR
Laikotarpis: 3 – 72 mėn.

Paskoloms be užstato yra priskiriami greitieji kreditai ir visos kitos vartojimo paskolos. Visos užstato nereikalaujančios paskolos pasižymi greita pinigų perlaida, kurią atlieka kreditorius po to, kai įvertina pareiškėjo mokumą, kredito istoriją ir bendrą finansinę padėtį. Kai kuriais paskolos be užstato atvejais yra vertinami ir sutuoktinio finansai: gaunamos pajamos, kredito istorija, turimi įsipareigojimai ir įsiskolinimai. Tai – labiau būdinga skolinantis su užstatu, didesnę sumą ir įsipareigojant ilgiau.

Visi greitieji kreditai be užstato suteikiami kredito bendrovių. Kitas paskolas internetu nereikalaujančias užstato skolina bankai, kredito unijos ir tarpusavio skolinimo platformos. Bent kai kurie iš šių paskolos davėjų gali suteikti ir paskolas su užstatu. Tai nebūtinai turi būti būsto paskolos, kurios reikalauja nekilnojamojo turto įkeitimo. Tai – ir kitos ilgalaikės paskolos, kurios suteikia galimybę įkeisti turtą ir taip mokėti mažesnes palūkanas.

Puslapis atnaujintas: 2023-04-18.

Visą parąPaskolos be užstato internetu ir visą parą

Paskolos be užstatoUžstato nereikalaujančios paskolos skiriasi nuo ilgalaikių paskolų su užstatu ne tik dėl kreditoriaus atliekamo bankinio pavedimo operatyvumo.

Paskolą be užstato dar galima gauti internetu, nepaliekant namų. Jums reikia tik prie interneto prisijungti galinčio įrenginio (kompiuterio, mobiliojo telefono ar planšetės). Tuomet sekant kreditoriaus interneto svetainėje ar kitame puslapyje pateiktą instrukciją kaip gauti paskolą, jūs galėsite pasiskolinti be užstato internetu per 15 minučių. Jei tai užtruks ilgiau – vis tiek galite tikėtis gauti pinigus tą pačią dieną, kaip ir užpildžius paraišką (nebent ji pateikiama savaitgaliais ar švenčių dienomis).

Kitas privalumas: galimybė gauti paskolą be užstato visą parą. Paraišką tokiai paskolai gauti galėsite užpildyti ir pateikti visą parą, bet kurią dieną (net savaitgalį). Tai nereiškia, kad užpildžius tokią paraišką jūsų banko sąskaitą papilnės iš karto, bet kuriuo paros metu. Bet užklausą dėl paskolos ar galėsite išsiųsti visą parą.

SkelbimaiPaskolos be užstato skelbimai

Minėjome, kad paskolos be užstato yra suteikiamos oficialių kreditorių, registruotų Lietuvos banke, kaip vartojimo kreditų davėjai. Tai nėra vieninteliai skolintojai, kurie siūlo privatiems asmenims gauti paskolą be užstato.

Lietuvoje tokias paskolas siūlo pavieniai asmenys. Jų pasiūlymus galima rasti skelbimų portaluose: Skelbiu.lt, Alio.lt ir kituose. Taip pat oficialiai neregistruotų įmonių galima ieškoti Rekvizitai.lt puslapyje.

Būtina suprasti, kad paskolų be užstato skelbimai, kuriuos galima rasti skelbimų portaluose nėra oficialūs. Tokie skolintojai yra privatūs, o jų veikla nėra prižiūrima Lietuvos banko. Į tokias paskolas reikėtų žiūrėti atidžiai, sudaryti paskolos sutartis, pasirašyti vekselį ir kitas sutartis bei dokumentus tik su patikimais skolintojais.

Dažniausiai užduodami klausimai apie paskolas be užstato

Paskolos be užstato yra visi įsipareigojimai, kurie nereikalauja turto įkeitimo. Tai – greitieji kreditai, greitos paskolos ir visos kitos vartojimo paskolos internetu.

Paskolos iki 20 000 be užstato suteikiamos daugumoje paskolas skolinančių bendrovių.

Taip, paskolų refinansavimas yra suteikiamas be užstato, jei refinansuojami įsipareigojimai nereikalavę turto įkeitimo.

Turite daugiau klausimų? Susisiekite